Sponsoren

maandag 25 juni 2012

Steffi Lodewyks presteert goed in Belgisch Kampioenschap op de weg.

Een aantal Nutswerk rensters zijn afgelopen weekend actief geweest tijdens het Nederlands en Belgisch Kampioenschap op de weg. Aan het Belgisch kampioenschap deden Shauni Corthout, Tara Gins en Steffi Lodewyks mee. Steffi behaalde een prima 20e plaats.

In Belgie begon de wedstrijd voor de 152 deelneemsters om 08.00 uur s’morgens. Een tijdstip waarop de meeste mensen op zondagochtend nog op een oor liggen!!!! Voor de Nutswerk rensters bleek dat niet echt een probleem te zijn gezien hun inzet en controle tijdens het begin van dit kampioenschap. Na een aantal ronden vielen Tara en Shauni wat terug maar kon Steffi zich handhaven in de kopgroep waarin ze indruk maakte. In de zesde ronde moest ook Steffi een zestal rensters laten gaan maar handhaafde zij zich goed in de achtervolgende groep. Even moest ze lossen maar kwam daarna sterk terug en finishte uiteindelijk als 20e!

Mede dankzij dit optreden werd ze uitgenodigd om de komende twee weken deel te nemen aan het Europees Kampioenschap Baanwielrennen dat gehouden wordt van 26 juli tot en met 31 juli a.s. wielrennen in Anadia in Portugal.