Sponsoren

dinsdag 11 september 2012

5e plaats voor Ines en Steffi.

Vrijdag 7 september was er een wedstrijd in Massemen. Afstand: 88 km. Aan de start stonden 52 dames waaronder voor team Nutswerk Wendy, Henriette en Ines.
Meteen vanaf de start werd er erg hard gereden. In de tweede ronde ontsnapten er 2 dames waar Ines er een van was. Ze kregen een maximale voorsprong van 40 seconden maar werden uiteindelijk teruggepakt door het peloton. Vervolgens sprong de latere winnares, Katie Colclough van het Team Specialized-Lululemon weg. Het peloton bleef aandringen en brak uiteindelijk in groepjes. Ines was eerder al uit het het peloton ontsnapt en werd knap vijfde op 2’39’’ van de winnares. Ook Henriette en Wendy reden een attente en scherpe wedstrijd en eindigden op een 23e en 31 plaats.
Gem. snelheid: 38,184 km/uur.

ines
 

Kampioenschap van Vlaanderen.

Zaterdag 8 september was het de beurt aan Steffi tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen. Deze wedstrijd werd gehouden in Nederhasselt, over een afstand van 97 kilometer. Ook hier een sterk deelnemersveld van 59 dames die allemaal voor de winst gingen. Het werd een zware wedstrijd in de Vlaamse Ardennen. Steffi eindigde uiteindelijk als 5e maar als 4e Belgische renster, waardoor ze net niet op het podium kwam. Winnares werd de Zweedse Emilia Fahlin.

Gem. snelheid: 36.545 km/uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten