Sponsoren

donderdag 26 januari 2012

SPONSOR AAN U VOORSTELLEN

In deze Nieuwsbrief stellen wij Piet Oomen en Marianne Jungk aan u voor.
Piet Oomen is de eigenaar van Camping de Witte Raaf en Marianne Jungk heeft de dagelijkse leiding. De Witte Raaf bestaat 40 jaar in 2012 en is momenteel bezig met een grootscheepse renovatie.
Het bedrijf van Piet en Marianne is per 1 januari 2012 sponsor van Team Nutswerk en stelt accommodaties voor trainingsweekenden en wedstrijden ter beschikking van de rensters.

Waar staat Camping “De Witte Raaf” voor?
De Witte Raaf staat voor het bieden van een complete vakantiebeleving aan het Veerse Meer. Momenteel krijgt ons gehele park een update zodat de Witte Raaf nog beter kan voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. In 2012 zal er gestart worden met de bouw van een groot centrumgebouw waarin faciliteiten zullen worden ondergebracht zoals: receptie en verhuur, eetgelegenheden, zwembad, sauna en welness, overdekte kinderspeeltuin en sport en spel. Het terrein zal uitgebreid worden door de naastgelegen gronden bij de camping te betrekken. Er zal een recreatiegebied ontwikkeld worden waar gewandeld en gesport zal kunnen worden. In 2011 is er een nieuwe camping gerealiseerd waar momenteel een toiletgebouw neergezet wordt. In 2014 hopen wij alle werkzaamheden te hebben afgerond.

Welk doel heeft u met de sponsoring/betrokkenheid bij Team Nutswerk?
Het doel van onze sponsoring is voornamelijk het steunen van lokale en provinciale initiatieven. Wij willen graag betrokken zijn bij initiatieven in de nabije omgeving.

Wat vindt u tot nu toe van het Team Nutswerk?
Momenteel hebben wij nog geen echte ervaring met sponsoring van de sportieve evenementen waar dit team aan mee doet. Hopelijk kunnen we op korte termijn van dichtbij ervaren waar jullie voor staan en kennismaken met het team.
Wat is uw link met sport (sponsoring)?
Momenteel is Waterpark Veerse Meer de hoofdsponsor van de Voetbalvereniging Arnemuiden, het doel voor de sponsoring ligt ook voornamelijk op het maatschappelijke vlak en het steunen van initiatieven in de omgeving van onze Camping.

Wat u verder kwijt wil.
Wij hopen op een goede en prettige samenwerking met Team Nutswerk en voor jullie natuurlijk een heel sportief seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten