Sponsoren

maandag 19 maart 2012

Nieuwsbrief 2 met omloop van Strijen, voorstelling 17 februari en introductie sponsor Nutswerk BV

Nieuwsbrief    Team                         Maart 2012


Omloop van Strijen

Teamwerk is niet simpel, maar we hebben ons laten zien. Begeleiding was hierover dik tevreden, maar ondanks het mooie werk, heerste er toch teleurstelling onder de rensters, omdat ze het niet konden afmaken. Goede instelling. Maar met een achtste plaats voor Iris van der Stelt kan je niet tevreden zijn als Team in de enige wedstrijd voor dames zonder contract.


De doelstelling was duidelijk, functioneren als team in de koers en een zo goed mogelijk resultaat neerzetten. Al in het begin viel Jolanda letterlijk en figuurlijk weg uit het peloton. Op zeker moment in de tweede omloop ontstond er een kopgroep van 14 rensters, met daarin van Team Nutswerk, Baukje, Christel, Ines en Iris. Deze groep kreeg een maximale voorsprong van 30 seconden. Aangezien een aantal toppers en ploegen de slag hadden gemist, viel het in de achtervolging nooit stil. In de groep daarachter beschermden Wendy, Tara en Joukje de vlucht. Net na de bevoorrading in de derde omloop werd de groep weer teruggepakt en begon het spel opnieuw. Ondanks diverse pogingen van o.m. onze dames werd het een massasprint. De trein werd enigszins ontregeld, dus de dames konden niet meer sprinten voor het podium. Iris sprintte naar een 8e plaats, Joukje werd 10e. Achtereenvolgens werden Tara 15e, Ines 18e, Baukje 20e, Wendy 30e. Christel en Steffi finishten daarachter in het peloton.

Presentatie Team Nutswerk Goes

Op 17 februari is in een druk bezocht Adviescentrum van de Rabobank-Oosterschelde in Goes het nieuwe team Nutswerk aan sponsors, pers, genodigden en overige belangstellenden gepresenteerd.  Nadat Adri van Leer, directeur Wholesale van de Rabobank Oosterschelde de aanwezigen had verwelkomd was het woord aan Koos Moerenhout, oud profwielrenner bij het Pro Tourteam van de Rabobank. In de presentatie “Achter de Kopman”  liet Moerenhout, die tegenwoordig PR en Communicatie voorlichter is bij Rabo, de aanwezigen een blik werpen achter de schermen van de Rabo wielerploeg .

Hierna werden de rensters een voor een door ploegleiders Fonny Kint en Gerrie Sijnesael voorgesteld aan het publiek. Nadat alle rensters aan het woord waren geweest, waarbij naast doelstellingen voor dit seizoen onder meer ook naar hun motivatie om bij Team Nutswerk te fietsen werd gevraagd, was het tijd voor bloemen en het nemen van foto’s.

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje waarbij rensters en begeleiding van het team zich tussen de aanwezigen begaven.  Ook waren er diverse wielergerichte bedrijven die zich via een sport-infomarkt presenteerden. Tevens werd aan alle aanwezigen de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor de Koos Moerenhout Classic die  wordt verreden op zaterdag 26 mei 2012. De rensters en begeleiders van Team Nutswerk vertrokken diezelfde avond gezamenlijk naar Arnemuiden waar een trainings-weekend gepland stond. Dit als voorbereiding op de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, Omloop Het Nieuwsblad. De rensters van het Nutswerk Team reden daarna de GP Samyn en de Omloop van het Hageland, beiden onderdeel van de Lotto Cycling Cup wedstrijden.

SPONSOR AAN U VOORGESTELD
De firma Nutswerk uit Wemeldinge, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de nieuwste technieken voor de aanleg en montage van kabels en leidingen, is per 1 januari 2012 hoofdsponsor van ons team geworden. De hoofdkleur rood in het logo van Nutswerk komt terug in het nieuwe tenue waarmee onze rensters zich in de koersen laten zien. Ook de nieuwe hoofdsponsor heeft geïnvesteerd in een team dat met veel passie, ambitie en enthousiasme 2012 is ingegaan en spreekt de hoop uit dat de ingeslagen weg omhoog, sinds de oprichting vier jaar geleden, zich zal voortzetten.
Waar staat Nutswerk voor?
Nutswerk B.V. is een jong bedrijf, dat gestart is in het jaar 2000. Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht door de vorige eigenaar, maar in 2001 heeft Jan Minnaard, de voormalige bedrijfsleider, een deel van het bedrijf overgenomen en in 2003 is hij volledig eigenaar geworden.

Nadat men is gestart met 10 werknemers is Nutswerk B.V. in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 20 werknemers. Een aantal werknemers die de start van het bedrijf hebben meegemaakt zijn nog steeds in dienst.

Door de kennis en vaardigheden die worden beheerst door de werknemers is Nutswerk B.V. vandaag de dag een gerenommeerde aannemer op het gebied van kabels en leidingen in de provincie Zeeland.

In de loop van de jaren heeft Nutswerk B.V. zich verder ontwikkeld en toegelegd op de nieuwste technieken voor de aanleg en montage van kabels en leidingen. Zo kan het bedrijf graafwerkzaamheden uitvoeren, persingen
maken, horizontale gestuurde boringen maken en glasvezel inblazen.
 

Aan de sponsoren zal het niet liggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten